vrijdag 21 maart 2014

Three year blog anniversary!

Hiep hiep hoera! Vandaag is een echte feestdag voor mij, want ik blog namelijk drie jaar! Toen ik op 15 jarige leeftijd begon met bloggen leek het totaal nog niet op wat het nu - drie jaar later -  is. Omdat ik vandaag drie jaar blog, laat ik jullie de leukste dingen zien uit mijn 'bloggerstijd' van de afgelopen drie jaar! Kijk mee!

Één van de eerste reviews die ik schreef (wat bestond uit producten die ik op gestuurd had gekregen!) was van Dr. van der Hoog. Ontzettend leuk én bijzonder om iets te mogen schrijven over producten die ik speciaal voor mijn blog had gekregen! 

Alweer twee jaar geleden kocht ik het Naked Palette van Urban Decay! Een grote investering, maar tot op de dag van vandaag heb ik er nog geen minuut spijt van gehad! Het was één van de eerste duurdere producten die ik kocht (rond die tijd kocht ik ook mijn eerste Mac producten).

Nog een leuk pakketje ontving ik van Shmink, een vrij high end make-up merk! Het bestond uit vier prachtige producten die ik met veel plezier reviewde! Naar mate ik langer blogde, kreeg ik meer contact met bedrijven, en inmiddels heb ik een klein netwerkje opgebouwd! Dat gaat dus best langzaam! 

Het meest leuke ding wat ik mocht testen voor mijn blog was de stijltang van Remington! Een geweldige tang die ik nu bijna dagelijks gebruik! Hiervan maakte ik ook een filmpje! 

Het eerste event waar ik heenging voor mijn blog was ook meteen de klapper! Ik mocht vorig jaar namelijk samen met een vriendin naar de Fashionshow van Spijkers&Spijkers bij de Amsterdam Fashion Week! Ook de lancering van de nieuwe Colgate tandpasta was daar! Ik ben toen geïnterviewd : 
http://www.youtube.com/watch?v=9442qBcUp8k&feature=youtube_gdata

Nog niet zo lang geleden bezocht ik het BFF Event in de Amsterdam Rai voor mijn blog! Het was een hele leuke dag, die ik samen beleefde met mijn vriendin Jolien!

Omdat ik de afgelopen drie jaar zoveel plezier heb beleefd aan het bloggen, wil ik ook jullie bedanken. Mijn lieve bezoekers die me soms met een kleine reactie al vrolijk kunnen maken! Dankjewel voor het bezoeken van mijn blog!

Dit mooie jubileum laat ik natuurlijk niet zomaar aan jullie voorbij gaan! De aankomende weken zullen er verschillende leuke winacties zijn op mijn blog, dus blijf remotereporter.nl in de gaten houden! 

Liefs, Marleen 


13 opmerkingen :

 1. wat een leuke foto's zeg en jij heb een hele leuke maand gehad zo te zien!
  goed weekend meis x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vet! De girls van Spijker en spijkers hebben toevallig bij mijn vader en moeder in de klas gezeten. Mijn ouders zeggen dat wel eens tegen mij en mijn 2 zusjes. Maar wat vet dat je voor hun naar Amsterdam bent geweest! Je verdiend het!
  vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ontzettend leuk! Dat moeten 3 topjaren geweest zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je blog! Leuk om te zien wat je in de 3 jaar hebt gedaan met je blog :) Gaaf, die spijkers en spijkers show!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah super leuk, gefeliciteerd! Toffe foto's heb je geplaatst :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat leuk om te zien. Dit betekend dat ik je al bijna drie jaar ken, wat leuk. :) Super leuk om te zien hoe je groeit, ik hoop dat je nog lang door blijft bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd! Klinkt als een hele leuke 3 jaar. Mooi overzichtje heb je ervan gemaakt! Mijn blog bestaat nu bijna twee jaar. Wat gaat de tijd toch eigenlijk snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zeg! Nog gefeliciteerd ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd! Je hebt een hoop leuke dingen meegemaakt :) Op naar 't volgende jaar! xo

  BeantwoordenVerwijderen