zaterdag 8 maart 2014

BFF Event - Amsterdam Rai

Alweer een tijdje terug, op zaterdag 15 februari, ging ik weer samen met mijn vriendin Jolien op weg naar Amsterdam. Deze keer niet alleen om te shoppen, maar voor het BFF Event! Het BFF Event is een soort jongeren versie van de Huishoudbeurs, die elk jaar wordt gehouden in de Amsterdam Rai. Ik was uitgenodigd vanwege mijn blog, dus ik was ontzettend benieuwd. Dit was namelijk de eerste keer dat het BFF Event gehouden werd! Kijk snel mee naar alle foto's!Bij binnenkomst kregen we een BFF Event bandje, zodat we goed herkenbaar waren! Hiermee mocht je in en uit de 'zaal' lopen, en zo kon je dus ook even naar de gewone huishoudbeurs, en later weer terug komen. Heel handig! 


Before!


Er stonden heel veel verschillende bekende stands met allerlei heerlijke producten! Rimmel had een stand met heel veel makeup, en ze hadden zelfs een hele goede actie! 3 Producten voor €15,- en dan mocht je ook nog een gratis nagellakje uitzoeken! Daar heb ik natuurlijk even gebruik van gemaakt!
Ook stond er een soort busje, waar ze allerlei verschillende milkshakes, cocktails en drankjes verkochten! Heerlijk! Jolien en ik namen beide een milkshake. Ik nam Raspberry Cheesecake en Jolien koos voor Mango met Oreo! Goddelijke combinaties!

 

 

Ook waren er heel veel merken aanwezig waar je workshops kon volgen, dingen kon kopen of testen en waar je bepaalde activiteiten kon doen. Lush, Fogan Cosmetics, B Academy en Vogue waren van de partij! Ook kon je bij TMC een catwalkles krijgen van Mariana Verkerk (dit kostte wel geld), maar dat hebben we niet gedaan. Wel liet ik mijn haar krullen met een hele krachtige stijltang! Thuis krul ik mijn haar ook altijd met een stijltang, omdat het effect dan veel natuurlijker is, maar de stijltang die ze bij MAX gebruikten was echt supersonisch! Hij maakte geweldige krullen, mooier dan ik ooit met een krultang had gemaakt, én ze bleven de hele dag zitten. Het weer was behoorlijk heavy, want het waaide erg hard en we hebben veel gereisd, maar aan het einde van de dag zat het er nog perfect in!  

We hebben het erg naar onze zin gehad bij het BFF Event, en natuurlijk hebben we op het laatste nog even gebruik gemaakt van de selfieswand! Mét mijn mooie krullen erin! Ik ben nog steeds verbaasd dat het zo goed bleef zitten, maar helaas heb ik er geen gekocht. Op de site van MAX Pro kun je ze wel zien!

Liefs, Marleen

6 opmerkingen :

 1. WAUW wat was je haar daar mooi gekruld! Die krultang moet ik ook hebben!!
  Het event ziet er superleuk uit, gezellig dat je daar was :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk zeg! haha dat meisje dat krullen aan het maken is had het daar al een beetje gehad geloof ik haha x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er superleuk uit zeg! Leuke foto's ook. Wauw, die krultang wil ik ook haha! Als ik krullen heb dan zie je er echt binnen een halve dag al niks meer van. ;)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen