vrijdag 18 oktober 2013

Wooninspiratie # op kamers

tumblr_mcpdqts9xa1qiq6v7o1_500Het begint al te kriebelen als ik eraan denk, maar het begint steeds dichterbij te komen! In februari beginnen de examentrainingen, in mei komen de examens en in de zomervakantie zal ik druk bezig zijn met het verhuizen, want dan ga ik op kamers! Natuurlijk moet ik eerst mijn examen halen, maar eerlijk gezegd denk ik dat ik het kan. Ik moet alleen wel m'n best doen en me voor 100% inzetten.


Omdat het op kamers gaan nogal iets groots is (in mijn ogen), vind ik het heel leuk om inspiratie op te doen voor kamers, huizen en inrichtingen. Ik kijk de laatste tijd veel op Tumblr, Weheartit en op blogs om leuke ideetjes op te doen. Kijk mee voor mijn favorieten!


tumblr_la0r95djDk1qzi0gao1_500


tumblr_mt9s5vWJ1U1qb83abo1_500


Realistisch of niet, ik vind het heerlijk om prachtige foto's van kamers, huizen en inrichtingen te bekijken. Vaak is het te duur, te groot en té onmogelijk, maar who cares? Dromen mag toch?


cat_I12_003


Coco_Apartment-04-full


IMG_4112


tumblr_lvodbu2X3g1qmix1to1_1280


Je merkt vast wel dat wit een vaak terugkerende kleur is. Ik ben zelf behoorlijk chaotisch, maar de kleur wit geeft me rust (als ik wit even een kleur mag noemen). Ik vind het netjes staan, maar ook fris, schoon en rustgevend. Gecombineerd met zwart, hout en vrolijke bloemen is het echt helemaal mijn stijl!


tumblr_m5lfrtqqAV1qj3c5go1_500


tumblr_m6xq4lcPcd1qf9rf3o1_500


tumblr_mow5wyBBTO1qzvsqto1_500


VT_Woonbeurs2011_bed


Hebben jullie nog tips voor het 'op kamers gaan'? En wat vind jij mooi qua wooninspiratie?


Liefs, Marleen

9 opmerkingen :

 1. Wat leuk dat je nu al bezig bent met op kamers gaan! Ik studeer nu maar de universiteit is heel dicht bij mijn eigen huis dus ik ga waarschijnlijk pas in het 2e jaar op kamers. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt helemaal mijn stijl! Ik ben dol op inspiratie foto's en kan me er uren en uren mee vermaken. Veel succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele gave inspiratie! Hier kun je altijd hele leuke ideetjes uit halen toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke inspiratie! Volgens mij is het best spannend om op kamers te gaan, maar op deze manier kun je alvast leuke ideetjes opdoen voor de inrichting!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh heerlijk al die inspiratie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aan de hand van foto's uit tijdschriften en verschillende websites ben ik ook druk aan de slag gegaan met mijn kamer. Hartstikke leuk dat je op kamers gaat! Ik weet zeker dat je je examen gaat halen. (:

  BeantwoordenVerwijderen