zaterdag 20 april 2013

New in: Cross Bracelet

IMG_5062

Al een hele tijd terug won ik dit prachtige rosé gouden armbandje met een winactie. Ik heb hem nog niet veel gedragen, maar hij wel ontzettend mooi! De trend met kruisjes zie je nu overal. In kettingen, ringen, armbandjes, jurkjes, sjaals en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook rosé goud is niet meer weg te denken tussen de sieraden en accessoires. Let's have a look at this little cute bracelet!IMG_4749

Het is een heel mooi en klein armbandje die je heel goed met andere armbandjes kunt combineren! De schakeltjes en steentjes zijn zilverkleurig en het kruisje zelf is rosé goud. Sinds ik mijn rosé gouden horloge en een heel mooi rosé gouden armbandje op mijn verjaardag heb gekregen ben ik helemaal into de rosé gouden sieraden. Omdat er zilver bij zit kun je er ook goed zilverkleurige sieraden bij dragen! Heel makkelijk en mooi dus!

IMG_4750

En zo zie je maar weer dat het er samen met mijn rosé gouden horloge heel leuk uitziet! Het armbandje komt van de webshop www.jewelryz.nl waar ze nog meer mooie sieraden verkopen!

Liefs, Marleen

9 opmerkingen :