zondag 7 april 2013

Mac Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle

Mac MSF Soft&Gentle cover

Omdat ik zelf niet in de stad Groningen (bij een Mac counter) woon, vroeg ik een vriendin om een product van Mac te kopen die ik al een hele tijd wilde. Nadat ik nét te laat was om van de LE Archies Collection de Mineralize Skinfinish te scoren ging ik over op mijn plan B. De Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle. Deze Skinfinish wilde ik al zó lang en eindelijk ligt hij te pronken in mijn stash! 

IMG_5385

IMG_5391

Zoals altijd zitten de Mac producten in een mooi, mat zwart doosje. Het ziet er weer netjes en strak uit. Een Mineralize Skinfinish is eigenlijk hetzelfde als een highlighter. Het is een minerale poeder met een prachtige glans. Vooral in de zomer, in de zon, dan ziet het er prachtig uit als je deze poeder aanbrengt op bijvoorbeeld je jukbeenderen of je neusbrug.

IMG_5395

Ik heb de Mineralize Skinfinish in de kleur Soft and Gentle. Er zijn meerdere kleuren van de Mineralize Skinfinishes in het vaste assortiment van Mac, en ook in Limited Editions komt deze poeder vaak voor in andere kleuren. De kleur van Soft and Gentle is een soort nude achtige kleur met een gouden glans. Heel erg mooi!

IMG_5396

IMG_5400

De verpakking en de poeder zijn behoorlijk groot. Ik heb zelf ook een Mineralize Blush van Mac en die ik qua formaat een stuk kleiner dan deze poeder! Het is dus wel een product waar je heel lang mee doet want er zit maar liefst 10 gram in.

IMG_5401

IMG_5402

Deze Skinfinish is ook mijn eerste 'echte' highlighter. Ik heb sinds een tijdje wel de highlighterpen van Catrice maar een aparte highlighter in poedervorm bestond nog niet in mijn stash. Het is een product wat je aanbrengt over je blush (als je die aanbrengt). Het geeft een hele mooie gloed op je jukbeenderen wat er vooral in de zon heel mooi uitziet.

IMG_5410

IMG_5413

Net zoals de Mineralize Blushes zitten ook de Mineralize Skinfinishes in een bolvormige manier in de doosjes.


IMG_5417


Dit is hoe de Skinfinish eruit ziet op je huid. Ik heb geprobeerd om een foto te maken van de Skinfinish op mijn gezicht, maar door het slechte licht was het nauwelijks te zien. Hier zie je dat hij wel een prachtige glans geeft en vertrouw me, het is echt prachtig op je gezicht!


De Mac Mineralize Skinfinishes kosten €28,00. Doordat ik nog twee cadeaubonnen had (Douglas cadeaukaart en een VVV-bon) betaalde ik maar liefst €0,00!!


Wat vinden jullie van de Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle?


xliefs Marleen

14 opmerkingen :

 1. Wauw wat mooi! Erg mooie foto's heb je ook gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! een echte klassieker gewoonweg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt prachtig! Die swatch ook zeg, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Krijg hierdoor nóg meer zin om m'n eerste Mac product te kopen, haha! Echt een hele mooie kleur.

  Mag ik vragen welk programma je gebruikt voor de leuke lettertypen bij je foto's?

  Liefs,
  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weet je al welk Mac product je wilt gaan kopen dan? Superleuk! Ik gebruik altijd Picmonkey voor mijn foto's:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil heel graag een bronzer van Mac. Welke kleur etc. weet ik nog niet, eerst even kijken wat bij mijn huidskleur past.

  Thanks! Ik ga eens kijken, misschien dat ik het ook voor m'n blog kan gebruiken..

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen