vrijdag 5 april 2013

Barry M Textured Nagellak

Barry M Texture lakjes cover

Nadat deze lakjes op heel veel grote blogs al de hemel in werden geprezen om het prachtige textured-effect werd ik wel heel erg nieuwsgierig. Ik bestel normaal bijna nooit make-up op internet, maar nu kon ik me niet inhouden. Op ASOS bestelde ik drie lakjes van Barry M. De mintkleurige liet ik aan me voorbij gaan, omdat ik net een mintkleurig lakje had gekocht van Essence. Kijk mee naar de drie textured lakjes van Barry M.IMG_5325

IMG_5372

Ten eerste vind ik de flesjes echt heel erg mooi. Het ziet er zo leuk uit met de verschillende lettertypes en de spikkels op de dop! Ik ben echt een sucker voor verpakkingen, en bij deze lakjes is dat ook zo!

Barry M Lakjes namen

De drie kleurtjes die ik heb heten Atlantic Road (lichtblauw), Kingsland Road (peachy roze) en Station Road (geel). De lakjes zijn allemaal mat, en de gele kleur heeft gouden glitters wat erg mooi is!

IMG_5332

IMG_5359De kwastjes van de lakjes zijn niet extra breed, zoals veel kwastjes tegenwoordig zijn. Toch lakt het prima en zijn ze fijn in gebruik. Net zoals bij de crack nagellak is deze textured nagellak ook normaal als je hem aanbrengt. Als het opdroogt dan zie je het suiker/zandachtige effect. Heel erg leuk!

IMG_5352

IMG_5353

Dit is hoe je het textured effect op je nagels ziet! Ik vind het zelf echt heel erg leuk! Vooral deze peachy roze kleur vind ik erg mooi voor in de zomer/lente. Je handen lijken er bruiner door en vooral als je al een beetje bruin bent vind ik het zó leuk staan!

De gele en blauwe kleur vind ik zelf ook ontzettend leuk voor in de zomer. Ik denk dat dit voor mij vooral zomerse lakjes zijn. Voor in de winter zijn ze leuk, met name de blauwe wel, maar voor in de zomer vind ik ze echt perfect!

Wat vinden jullie van de lakjes?

xliefs Marleen

17 opmerkingen :

 1. Ik mag ze wel een keer lenen, hé! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihi, dan wil ik jou OPI een keer lenen! Die is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleuren, en idd. een erg leuke effect!
  X'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze zoooooooooooooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de lakjes echt super mooi! En wat zijn je nagels mooi lang zeg! wauw.

  BeantwoordenVerwijderen