vrijdag 21 december 2012

LOOkX Exclusive Eyeliner Green

LOOkX Exclusive Eyeliner Cover


Ik houd van make-up, dat was je waarschijnlijk al bekend. Maar wat ik ook altijd erg leuk vind, zijn de LE collecties. Tijdelijke producten zijn natuurlijk extra bijzonder omdat ze maar een korte periode te koop zijn en daarom uniek zijn. LOOkX heeft ook een leuke exclusive collectie met prachtige Exlusive Eyliner Pencils waar ik helemaal gek op ben! Ik heb een prachtige mosgroene eyeliner die ik heb getest, dus kijk mee voor de review en foto's!IMG_4055

IMG_4054De verpakking van de eyeliner pencils ziet er mooi en strak uit. Geen overbodige dingen, maar gewoon een mooie, professionele uitstraling. De glimmende, zilverkleurige letters vallen goed op bij het zwarte. Wat ik zelf altijd erg fijn vind, is de gekleurde onderkant van de verpakking. Als je de pencils in een beker zet, of in een organiser, dan kun je op deze manier goed zien welke je moet pakken!

IMG_4059


IMG_4061

Naar mijn mening zijn het meer potloden dan eyeliners, omdat het de zachte structuur heeft van een potlood. Het is een potlood wat je ook moet slijpen, want onderop zit een puntenslijpertje. Door de zachte en fijne structuur is het fijn om met pencil te werken. Ook zijn ze goed te blenden, wat ik zelf heel erg prettig vind.

IMG_4067De mosgroene kleur is perfect voor de herfst/winter van dit jaar. Je ziet deze kleur heel erg veel, wat het nog leuker maakt om het terug te laten komen in je make-up. Zoals je ziet heeft de groene kleur een beetje een goudkleurige gloed. Ik vind hem zelf ontzettend mooi!

IMG_4074Ik heb het Exclusive Eyeliner Pencil hier aangebracht onder mijn ogen en als lijntje boven mijn ogen tegen de wimperrand aan. In combinatie met grijs is het de perfecte winterse look.

De Exclusive Eyeliner Pencils van LOOkX zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, grijs en blauw en ze zijn voor €17,35 te koop bij professionele schoonheidssalons en op www.lookx.com.

Liefs, Marleen

18 opmerkingen :

 1. Wat een mooie kleur! Ik gebruik eigenlijk alleen maar zwart, maar een kleurtje ziet er ook leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Juicey wenst jou fijne kerstdagen! http://img94.imageshack.us/img94/1076/wishm.png

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur ziet er heel mooi uit, vooral bij de look die je er mee heb gemaakt! Alleen ben ik zelf niet zo weg van een gekleurde eyeliner haha, ik houd het zelf het liefst bij zwart :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken ze wel! VInd de kleur wel mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleur! Super om te combineren in een groene look!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kleurtje :D Zelf heb ik niets van het merk, helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt een super mooie kleur! Ik denk dat ik, als ik straks even de stad in ga, ook maar even ga kijken voor zo'n groene eyeliner, echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een mooie kleur! Niet één die je snel zou uitkiezen maar hij staat prachtig op je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen