zaterdag 1 december 2012

Iphonecases by Society6

Society6-case-review-slide-small-naomi-vandorenIk ben gek op printjes met aztec, ruitjes, bloemetjes en hartjes. Ik houd van mooie quotes met een betekenis die me raakt of me aan het lachen maakt. Mooie foto's, daar houd ik ook van. Én, ik houd van telefoonhoesjes. Ookal heb ik geen Ipone, wat ik op dit moment ontzettend mis, toch ben ik verslaafd aan Iphonehoesjes. Ik vond een site; www.society6.com waarop je allemaal prachtige Iphonehoesjes kunt kopen. Behalve dat, verkopen ze ook canvastassen met de prints, kleding en kussens.

Om jullie een indruk te geven van de leuke hoesjes die daar te koop zijn, óf om gewoon net als ik, even weg te zwijmelen, heb ik mijn favorieten in een collage gezet om aan jullie te laten zien!


Iphone cases collage 1Ik heb tijden op deze website rond gezweefd. Gezweefd in de zevende hemel, want het zijn er zóveel! Ik vind ze echt geweldig, al die hoesjes! Je heb heel veel verschillende soorten, wat het juist zo leuk maakt. Van stoere, rocky hoesjes tot schattige, meisjesachtige hoesjes met bloemetjes of hartjes.


Ook heb je echt hele actuele hoesjes met bijvoorbeeld teksten van liedjes of met foto's van celebrities. Superleuk! Ik houd heel erg van galaxyprintjes, die de bovenste drie vind ik echt geweldig! Van de vierde (Carpe That Facking Diam) had ik bijna een shirt gekocht bij Brandy & Melville, maar uiteindelijk heb ik hem laten hangen omdat ik de tekst wel erg heftig vond..


Iphone cases collage 2Toen ik het eerste hoesje zag (May the odds be ever in your favor), moest ik lachen. Want is typisch zo'n voorbeeld van een actueel hoesje. Als jullie de film 'The Hunger Games' hebben gezien (zo niet; go to the cinema, and watch it!), kennen jullie deze tekst vast wel. De mensen van het district zeggen dit heel vaak namelijk.

Natuurlijk mag een hoesje met kleding niet ontbreken! Ik vind hem zo gaaf! Die kleuren die perfect bij elkaar passen, wauw! Ook Louis' stukje uit 'Little Things' staat op een hoesje. Een stukje van een songtekst zie je vaker op hoesjes bij Society6.

Het leuke van de site, is dat ze ook naar Nederland verzenden. Gelukkig, want anders zou het zó jammer zijn! De verzendkosten én de kosten voor de hoesjes zijn jammer genoeg wel behoorlijk hoog. De hoesjes kosten (volgens mij allemaal) $35,00 wat ongeveer €26,95 is. De verzendkosten zijn rond de $10,00 naar Nederland en dat is ongeveer €7,70. In totaal kom je met één hoesje en de verzendkosten dus uit op: €26,95 + €7,70= €34,65.

Best een hoog bedrag dus, maar als je een Iphone hebt en daar gewoon een prachtig hoesje voor wilt hebben, dan is het bedrag het wel waard.

Kijk op de site van Society6 voor nog meer hoesjes en andere leuke producten!

Liefs, Marleen

10 opmerkingen :

 1. Wat een leuke site. Het 'Bambi' hoesje is tof.
  De prijs vind ik meevallen. Heb zelf net een hoesje in een Nederlandse webshop gekocht en daar was ik meer voor kwijt.

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh die zijn leuk, vooral van de eerste collage!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zooooooo'n leuke site. ik weet nog dat we helemaal gek werden toen we het gingen kijken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk zeg, vooral de 1e van het 1e plaatje. Wil je misschien mee doen aan mijn winactie? Je kan een sieraad winnen van jewelryz.nl twv. €8,-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke hoesjes! helaas heb ik geen iphone =(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oee wat een leuke zitten er tussenn!! =D

  BeantwoordenVerwijderen