zondag 30 december 2012

Bye 2012, Hi 2013 (hoogtepunten en plannen)

good

De laatste dag van het jaar is aangebroken. Het jaar 2012 is bijna voorbij, en het is in mijn ogen weer ontzettend snel gegaan. Sinds ik van de basisschool af ben (wat nu al 5 jaar het geval is), vliegt de tijd echt voorbij. Voor je het weet is er weer een jaar om, en staat er weer een nieuw jaar met nieuwe uitstapjes, plannen, keuzes en meer schoolwerk te wachten. Sommige dingen wat leuker dan de andere, maar dat hoor erbij natuurlijk.

Ik kijk terug op een superleuk jaar, waarin in heel veel nieuwe mensen heb ontmoet en waarin ik heel veel heb gelachen. Kijk mee naar wat 2012 inhield voor mij, en wat er voor leuke dingen gaan gebeuren in 2013!Mijn hoogtepunten uit 2012:

colllage beautyglossparty

Op 21 april was het eindelijk zo ver. De Beautyglossparty werd voor de tweede keer gehouden, en ik ging er naartoe! Ik heb er ontzettend van genoten, want het was echt iets om nooit te vergeten! Zoveel meiden, zoveel stands, zoveel leuke merken, zo groot. Ik ga aankomend jaar niet, want ik heb nog een aantal andere dingen waarvoor ik moet sparen, maar de eerst volgende keer daarna wil ik heel graag weer heen, want het was echt super!

utrecht collage

Van 18 t/m 20 mei ben ik heerlijk een weekendje weg geweest met mijn moeder. Op 5 februari werd ik 16, dus een reisje vanuit het hoge Noorden naar het midden van het land (Utrecht) was een leuk cadeautje. We hebben geshopt tot we erbij neervielen, veel rondgelopen in de stad, het geweldige Nijntje museum bekeken, heerlijk gegeten en natuurlijk veel gereisd. Ook kocht/at ik daar mijn eerste macaroons. Ze waren heeeeerlijk!

collage2

Omdat mijn vriendin Jolien en ik echte die-hard shoppers zijn, wilden we deze keer wat anders dan Groningen. We hebben een hotel geboekt in het mooie Haarlem, en zijn daar 2 nachten/3 dagen verbleven om eens echt goed los te gaan. We hadden heerlijk weer (zoals je ziet aan de foto's) en behalve bij Primark, zijn we ook goed geslaagd bij River Island, Zara, Bershka, Mango en H&M. What's next in 2013? Dat lees je zo!

spain collageDe afgelopen zomervakantie behoorde zeker tot mijn rijtje topvakanties! Wat was het weer heerlijk in Spanje! We zijn een week op een camping geweest, waar we de laatste dagen leuke vrienden hebben gemaakt, waar we goed hebben geshopt en waar we heerlijk aan het strand hebben gelegen. Het tweede deel van de vakantie bestond uit het verblijf bij onze beste vrienden die daar al ongeveer 6 jaar wonen. Zon, zwembad, heerlijk eten, vrienden, wat wil je nog meer? Het was een geweldige vakantie! En wat gaat er in 2013 in de zomervakantie gebeuren? Daar kom je snel achter!

spain collageMijn beste vriendin waar we het tweede deel van de zomervakantie in Spanje verbleven, is dol op fotografie. Ze maakt prachtige foto's en ook met ons is ze aan de slag gegaan. Tientallen outfits, een tafel vol make-up, de brandende zon, heel veel gelach en een paar uur later waren we doodmoe, maar wel heel blij met de mooie foto's!

blog&beauty 2012 collageIn 2012 zijn er nog meer leuke en minder leuke dingen gebeurd. Op het gebied van mijn blog heb ik pieken en dalen gehad, wat ervoor gezorgd heeft dat ik pakketjes heb ontvangen, leuke en minder leuke reacties heb gehad, veel volgers erbij heb gekregen maar ook heb verloren, ben overgestapt van blogspot naar wordpress, nieuwe producten heb getest, véél teveel nieuwe producten heb gekocht en daar ontzettend van heb genoten.

v.l.n.r:

1. De ontdekking van papillotten zorgde voor een snelle manier van krullen maken! Als ik even snel krullen wilde, of geen zin had om de krultang te pakken, dan deed ik mijn papillotten in, en het resultaat was steeds prachtig! 2. Ik mocht een winactie houden met de webshop van BewustGoed. Wat leuk was het om iemand blij te mogen maken met een lipbalm van Figs&Rouge! 3. Mijn verslaving liep behoorlijk uit de hand. Ik heb inmiddels al 6 boeken van Jill Mansel, en gelukkig zijn er nog meer! Ik ga gewoon door met mijn verslaving aankomend jaar! 4. Het kopen van één van deze boeken zorgde bijna voor een lege bankrekening. Ik betaalde namelijk €77,98 voor een boek in plaats van €7,98! Gelukkig is het allemaal verrekend! 5. Ik kreeg een prachtige Malm kast met Skubb bakjes van de IKEA. Wat was ik hier blij mee! Ik kan mijn stash nu echt beautyblogger waardig noemen! 6. Ondanks mijn voornemen om beter te leren piano spelen, is dat niet helemaal gelukt. Dit voornemen neem ik mee naar volgend jaar, want ik wil het echt heel graag leren! 7. Ik heb heel veel leuke pakketjes mogen ontvangen voor mijn blog. Het heeft me een hele tijd en heel veel moeite gekost, maar karma heeft me beloond! :) 8. Ik scoorde op een rommelmarkt een hele gave aktetas voor maar €0,50! Lucky me! 8. Nadat ik voor mijn verjaardag het boek Sweet Little Lies had gekregen van Lauren Conrad, bestelde ik ook eindelijk het boek Style. Ik heb er nog niet heel veel in kunnen lezen/kijken, maar dat komt nog wel. Ik heb er nog niets over geschreven, dus als jullie dat nog willen; laat maar weten. 9. Wat heb ik véél make-up gekocht het afgelopen jaar. Ookal waren er acties bij (ik ging los bij 1+1 gratis op álle make-up bij Kruidvat, zoals de rest van Nederland) en probeerde ik me in te houden. Ik heb heel wat nieuwe producten mogen verwelkomen in mijn stash. 10. Op school, bij Beeldend, begon ik alverwege dit jaar aan deze opdracht. Hij is, zoals je ziet, niet helemaal afgekomen, maar ik ben er wel erg trots op. Als ik tijd heb, dan wil ik hem nog heel graag afmaken! 11. Een ware hype in beautyblogland ontstond; postcrossing. Ik heb eigenlijk niet heel actief meegedaan aan deze trend, maar het was wel erg leuk om te zien op allerlei blogs! 12. De grootste schok van het jaar; mijn Sleek Rose Gold blush ging stuk. De mooiste blush allertijden viel op de grond (twee keer zelfs). Gelukkig mocht ik een nieuwe variant ontvangen in mijn stash. Hoe? Dat merk je deze week. 13.  Het schoenenrekje wat ik van mijn moeder kreeg was een verademing en zorgde voor een opgeruimde kamer. Voor even dan. 14. Ondanks dat veel mensen denken dat het krijgen van pakketjes alleen maar leuk is, kost het ook ontzettend veel tijd en moeite. Ik test de producten, maak er foto's van, bewerk ze, en schrijf er wat over. Er komt dus heel wat bij kijken. 15. In de zomer ontdekte ik een geweldige schrijfster waar ik twee boeken van heb gelezen; Carmen Reid. Samen met een zak M&M's en mijn hangmatje was ik tevreden.

makeupcollage fav 2012

Ik wilde een filmpje maken van mijn favorieten, maar vanwege het gebrek aan tijd heb ik er een fotocollage van gemaakt. Niet álle favorieten zitten erbij, maar dit is wel een deel ervan. Omdat ik van bijna alle producten een review heb geschreven ga ik ze niet uitgebreid bespreken, maar benoem ik de producten van links naar rechts en van boven naar beneden.

Zelf samengestelde Inglot Freedom System Palette - Urban Decay Naked Palette - Sleek Au Naturel Palette -  Sleek Oh So Special Palette L'Oréal Paris Rouge Caresse Dating Coral lipstick - Shmink lipgloss Blister - Hema Lipbalm Stick 08 - TBS The Born Lippy Pomegranate Mac Prep+Prime Pressed Powder - Mac Minerelize Blush Dainty - Catrice Intensive Eyeshadows - Hema Powder Brush

nailart 2012 collage

In het afgelopen jaar heb ik heel wat nagellakjes getest. Ik heb geen dag zonder nagellak doorgebracht, wat inhield dat ik mijn nagellakstash optimaal benut heb. Van ingewikkelde nailarts tot simpele nagellakjes, ik heb van alles gebruikt. Het komende jaar ga ik weer verder met het nailarten, en ook wil ik graag een andere manier om mijn nagellakjes goed op te bergen. Ik heb ze nu in een Glossybox doos en in een mandje op mijn bureau staan, maar dat is niet ideaal. Nog tips?

Wat gaat er voor leuks gebeuren in 2013?

1d collageOp 12 mei 2013: One Direction Take Me Home Concert in Hamburg! Het concert in Nederland in Ziggo Dome was al uitverkocht binnen een kwartier, maar gelukkig waren en nog kaarten voor Hamburg! Samen met Jolet en nog twee vriendinnen ga ik naar Hamburg om helemaal los te gaan en weg te smelten bij deze hotte jongens!

londenwish collageIn de excursieweek (17 t/m 24 juni) ga ik met school naar Londen! Ik mocht kiezen uit Londen, Berlijn en Barcelona en ik had ze ook in deze volgorde gezet. Gelukkig ben ik ingeloot voor Londen, want er waren heel veel mensen die daar naartoe wilden. Ik ben er in 2011 in de zomervakantie al geweest (2 dagen in Londen zelf) en dat vond ik geweldig! Ik heb er ontzettend veel zin in!

spain 2013 collageDit is nog wel het meest spannende van alle dingen die ik in 2013 van plan ben te gaan doen. Ik ga naar Spanje. Nu zul je je afvragen wat daar zo bijzonder aan is. Ik ga namelijk alleen vliegen! Ik heb er heeel veel zin in, want ik verblijf waarschijnlijk rond de twee weken bij mijn beste vriendin (die van de foto's) maar ik ga wel alleen vliegen. De reis moet ik ook zelf betalen, dus ik ben al druk aan het sparen. Ik weet waar ik het voor doe, dus laat die zon maar komen!

antwerpen 2013Het laatste wat ik van plan ben in 2013 is nog heel erg vers. Het idee is eigenlijk pas gisteren ontstaan, dus het is nog helemaaaal niet zeker dat het gaat gebeuren. Omdat ik in deze zomervakantie met mijn vriendin Jolien naar Haarlem ben geweest, en dat ontzettend leuk was, hebben we alweer wat in gedachten voor volgend jaar. We wilden iets meer dan een Nederlandse stad, en omdat we allebei nog heel graag naar Forever 21 willen was Antwerpen het eerste waar we aan dachten. Of het doorgaat dat weet ik nog niet, maar ik hoop het wel!

Zo. Dit was het wel zo'n beetje. Je hebt mijn hoogtepunten van 2012 gezien, en mijn favorieten. Ik heb grootste plannen voor 2013, want er wordt weer heel wat afgereisd het komende jaar. Ik heb heel erg van het afgelopen jaar genoten, en ik hoop dat het komende jaar weer net zo leuk gaat worden!  Ik wil jullie natuurlijk ook heel erg bedanken voor het bezoeken van mijn blog het afgelopen jaar, en voor alle leuke, positieve en lieve reacties. Ik hoop jullie volgend jaar gewoon weer te zien!

Een heel fijn oud&nieuw!

Liefs, Marleen

15 opmerkingen :

 1. Heel erg leuk om te lezen! En man wat heb ik zon in Londen en one direction. En Antwerpen, huh, daar moet je me nog wat meer over vertellen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post meid en super leuke plannen!

  Happy new year

  Mounia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk allemaal! Antwerpen is trouwens echt top, dus zeker doen!
  All the best in 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk geschreven en leuk om te lezen! Fijne jaarwisseling!

  X Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk om te zien/ te lezen (:
  Alvast een gelukkig nieuwjaar toegewenst!
  Liefs, Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super leuk om te lezen! Mooi overzicht (: Alvast een gelukkig nieuwjaar! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onwijs leuk overzicht. Vooral je vakanties en weekendjes weg zien er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen!
  Ik heb mazzel en wel kaartjes voor 1D in NL. En kreeg dan ook kaartjes uit Hamburg aangeboden maar dat ging me iets te ver omdat het zo dicht op elkaar zat!
  Nu heb ik wel spijt want het concert in Londen gaat voor mij niet door omdat dr datum is veranderd haha
  Oops ik brabbel! Fijne jaarwisseling!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh wat leuk om te lezen! Je hebt vast veel tijd gestoken in die collages!
  Ik wil trouwens nog zeggen dat de layout van je blog echt cool is!
  Ik ga je ook even volgen via bloglovin, als je het leuk vind kun je me terug volgen! :D
  Maar bovenal: HAPPY NEWYEAR GIRL! <3
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een leuke dingen allemaal ! & je moet zeker een keer naar Antwerpen , het is echt een heeeel leuke stad ! Ben er een paar keer geweest (met de trein is het van bij mij maar 1 uurtje :) ) & het blijft toch heel leuk ! xoxo Axelle

  ps , gelukkig nieuwjaar ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Spanje lijkt me zo heerlijk om NU op vakantie te gaan haha :) Nog een gelukkig en gezond 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke dingen heb je gedaan. Ik ben ook op vakantie geweest in Spanje :) Ik vind je blog leuk, dus ik ben je gaan volgen. Komt je ook eens bij mij kijken? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. - Great Pictures :) Hope To See U Soon In My Blog ! Wish U All The Best For This New Year
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om al je hoogte punten te lezen :). Jij ook een happy new year!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke post en leuke dingen heb je gedaan zeg!
  Wat ontzettend tof 'n fotoshoot in Spanje.

  BeantwoordenVerwijderen