zondag 18 november 2012

Being busy all the time..I know, i know. Ik heb de laatste tijd ontzettend weinig gepost en ik heb ook niet bepaald veel blogs bezocht en gereageerd op jullie leuke artikeltjes. De afgelopen week (weken) was het gewoon heel erg druk, waardoor ik er niet aan toe ben gekomen.

Ik wil heel graag weer een goede, strakke routine in mijn bloggersleven, maar dat is er de afgelopen tijd echt bij ingeschoten. Voordat ik overstapte van Blogspot naar Wordpress had ik heel wat volgers op GFC en Bloglovin en waren mijn statistieken ook vele malen hoger. Nu moet ik dat allemaal weer vanaf het begin af aan opbouwen, wat heel veel tijd en moeite kost. Ik heb achteraf misschien toch wel spijt van mijn overstap, maar er is niets meer aan te doen.

Het enige wat ik wel weet, is dat ik bloggen, bezig zijn met make-up, beauty, verzorging, kleding en trends gewoon ontzettend leuk vind. Ik wil dit blijven doen omdat het voor mij gewoon een hele goede uitlaatklep van inspiratie en idee├źn is. Ook vind ik het heel fijn om af en toe persoonlijke dingen met jullie te delen. Schrijven is gewoon een goede manier om dingen kwijt te kunnen.

Dit alles bij elkaar zegt eigenlijk maar 1 ding: I keep going :)

Ik ga weer artikelen inplannen, vooruit werken, mooie collages maken, foto's maken van producten om te reviewen en schrijven. I'm sorry for being busy all the time, but that's life..

 

Love, Marleen

8 opmerkingen :

 1. Ik weet hoe het is, ik beloof mezelf ook steeds weer wat te schrijven maar er komt altijd wel iets tussen.. Ik vind je blog leuk dus ik blijf je lekker volgen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geschreven! Ik volg je nu ook op tumblr :)

  www.b-toblack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, ik mistte je al. Ik zie naar je nieuwe artikelen uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wacht vol spanning je nieuwe posts af! :-)
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi je hebt er iig een nieuwe volger bij (ikkeeh) =)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanks voor je leuke reactie op m'n blog! Gelukkig zijn er velen met je (ik in ieder geval), ik heb het op het moment ook zo enorm druk dat ik soms geen tijd kan vinden voor mijn blog (waar ik eigenlijk nu veel liever mee bezig ben dan met studeren haha!) Maar je hebt een heel leuke blog en ik ga je volgen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WOW just what I was searching for. Came here by searching for mehta

  BeantwoordenVerwijderen