vrijdag 21 september 2012

Personal Journal - SeptemberWát een goed gevoel geeft het om weer wat meer reacties te krijgen dan hiervoor. Ik voelde me niet helemaal goed over het overstappen van Blogger naar Wordpress, maar nu ben ik er wel weer wat zekerder van dat het goed komt. Dankjulliewel:)

Nu even weer een Personal Journal. Op dit moment leid ik een behoorlijk hectisch leven wat door verschillende situaties komt. Natuurlijk is het op Havo 4 heel anders en heel erg wennen vergeleken met vorig jaar VWO 4. Na de eerste twee dagen zag ik het echt niet meer zitten, maar nu ik heel wat nieuwe leuke mensen heb ontmoet vind ik het gelukkig erg leuk. De eerste twee cijfers zijn in ieder geval positief: een 8,2 op Engels en een 10 (yeah!) op Duits. Het waren geen dikke toetsen, maar toch, het geeft wel een kick natuurlijk!Wat me nu heel erg bezighoudt is het feit dat mijn zusje in het ziekenhuis ligt. Ze was al sinds we naar school moesten niet zo lekker en is van de 3 weken maar 5 dagen naar school geweest. Afgelopen dinsdag kreeg ze heel erg last van haar heupen, bovenbeen en lies en is ze door de dokter doorgestuurd naar het ziekenhuis om bloed te prikken en foto's te laten maken. Ze is toen zelfs direct geopereerd omdat ze dachten dat er vocht en een bacterie/infectie in haar heupen zat, maar daar konden ze niets vinden.

Nadat ze vanavond een MRI scan heeft gehad zijn ze toch van mening dat er vocht zit, wat inhoud dat ze op dit moment voor de tweede keer geopereerd wordt. Allemaal behoorlijk heftig, vooral omdat we niet weten hoe het loopt en wat ze precies heeft.Zoals je ziet op de coverfoto heb ik weer een etuitje gemaakt voor mezelf voor naar school. Ik had al een hele tijd niets gemaakt, maar ik wilde toch wel zelf m'n eigen etui weer maken voor school, so I did it:) Ik ben er heel blij mee, ondanks dat hij niet zo heel groot is. Ik heb alweer heel veel leuke reacties gehad op school, dus het is weer een geslaagd etui vind ik:) Als je wilt dat ik er eentje voor jou maak (€7,-) dan moet je dat natuurlijk even laten weten in de comments of via de mail (studiomarleen@hotmail.nl) zodat we samen jou unieke etui kunnen bespreken. (voor ideetjes kun je kijken op www.studiomarleen.webklik.nl)Als laatste heb ik nog iets wat eigenlijk niet meer 'brand new' is voor mij, maar wel voor jullie aangezien ik het nog niet heb laten weten. In de vakantie heb ik bij de winkel (Primera, waar ik werk) eindelijk maar toch het boek van Lauren Conrad 'Style' besteld. Ik wilde het boek al heel erg lang, dus heb ik hem uiteindelijk toch besteld. Ik heb er nog niet veel in gelezen omdat ik het behoorlijk druk heb nu, maar dat komt nog wel. Over de vormgeving ben ik in ieder geval erg enthousiast, en wat ik zo lees is super! Als jullie nog een soort review willen hiervan; in videovorm of in foto's, laat het me weten!

That's it.. Jullie zijn even weer up-to-date :)

Ik vind het toch altijd wel fijn om even de dingen die op dit moment belangrijk voor me zijn van me af te schrijven, dus ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om te lezen!

Liefs, Marleen

5 opmerkingen :

 1. Wat enorm naar voor je zusje! Veel sterkte allemaal, laat het maar snel goed komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat naar voor je zusje, super veel sterkte. Ik hoop dat de 2e ook de laatste operatie is en het dan verholpen is. Erg leuke etui zeg! Lekker origineel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk dat je zelf dingen maakt! Echt knap, ik ben daar totaaal niet handig in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het boek Style van Lauren Conrad lijkt me erg leuk met handige tips! Ik wil er zelf ook nog eens naar kijken. Sterkte met je zusje :) & mooie blog heb je.


  www.anneliemajlen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen