zaterdag 14 juli 2012

Trind Topcoat Matt

Jullie hebben al heel wat gelezen over het mooie nagelmerk Trind en ook deze keer ben ik weer blij verrast door dit merk! Trind heeft nu ook een matte topcoat in het assortiment, wat in beautyland al een heuse trend is. Ik had zelf al een matte topcoat van NYC, dus was het extra leuk om eentje van Trind te testen omdat ik ze zo goed kon vergelijken.

De topcoat van Trind zit weer in het welbekende flesje met de lange dop. Ik heb het al eerder vertelt, maar die lange dop heeft voor mij veel voordelen. Het lakken van je nagels gaat makkelijker omdat je simpelweg meer houvast hebt. Heel fijn!

De topcoat ziet er verder gewoon uit zoals elke andere matte topcoat. Het flesje beval 9 ml, wat prima is voor €8,95.Ik heb mijn nagels gelakt met een pastel kleurig lakje van Catrice (Sold out forever) en daarover heb ik de matte topcoat aangebracht. Hij droogt mooi mat op en het blijft ontzettend lang zitten! Ik merkte dat deze langer bleef zitten dan die van NYC! Heel fijn dus!

Wat me in het algemeen opvalt is dat matte topcoats gewoon sneller opdrogen. Ik gebruik zelf niet vaak een matte topcoat, maar toch vind ik het snelle opdrogen zó fijn dat ik hem steeds vaker pak!

Trind is onder andere te koop bij drogisterijen zoals DA, Etos en Douglas. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten kun je kijken op www.trind.com

Liefs, Marleen

10 opmerkingen :

 1. Wauw, die is veel beter dan die ik van Essence heb zeg!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, die van Essence is bagger. Deze is echt mooi!Kusss

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, die heb ik ook voor Trind getest, hihi. Leuke review, het lakje waarop je het hebt getest is erg leuk.liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lak is zo leuk! Ook zo fijn om het overal te lezen, want iedereen(?) is positief. Ik ben ook nog steeds heel benieuwd naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heeft ie een mooi matt effect :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik durf Trind eigenlijk niet meer aan, kreeg een hele heftige reactie toen ik de nail repair opdeed, heel pijnlijk! Maar ik hoor van veel mensen dat ze er super tevreden mee zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat raar! Is het wel weer goed gekomen dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook een matte top coat, alleen dan van de Etos! Ik vind het een gaaf effect hebben ^^Ik heb een give-away, doe je mee?

  BeantwoordenVerwijderen