zondag 22 april 2012

Uitslag winactie!
Goed, ik moet me verontschuldigen, ik weet het! Ik zou vrijdag de winnaar al bekendmaken in plaats van nu zondag, maar door alle drukte is dat niet gelukt. Er hebben gelukkig heel veel mensen meegedaan aan de winactie om de leuke snorrenketting te winnen van www.sieradenkistje.nl!

Ik ben gister naar de Beautyglossparty in Amsterdam geweest (er komt nog een filmpje met shoplog en goodiebag!) Zoals jullie misschien ook wel hebben gehoord op het nieuws is er gister ook een ongeluk geweest doordat er twee treinen op elkaar gebotst waren bij Amsterdam-Slotendijk. Dat was de trein waar ik eigenlijk met een vriendin in zou zitten. Dat is niet meer gelukt qua tijd, waar ik achteraf natuurlijk ontzettend blij mee ben! Er zijn heel veel zwaargewonden en daar had ik echt niet tussen willen zitten!

Maargoed, het gaat nu om de winactie natuurlijk, dus ik ga de winnaar bekendmaken! Degene die de mooie snorrenketting heeft gewonnen is....Myrthe! Gefeliciteeerd! Als je je email even achterlaat komt de Snorrenketting zo snel mogelijk naar je toe!

Wees niet getreurd als je niet gewonnen hebt, want er komen nog meer winacties aan!

Xliefs, Marleen

11 opmerkingen :

 1. Ai, wat een geluk dat je niet in die trein zat! Ik hoop echt dat er niemand in zat, die ook op de beautygloss party waren! Best schokkend nieuws! & Myrthe gefeliciteerd! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteeerd!oee ik had bijna gewonnen...x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeee, heb je mijn brief al ontvangen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah, superleuk dat ik heb gewonnen! Mijn e-mail is iheartbeautyfashion@hotmail.com :) En wat erg dat je bijna in die trein zat :O! Dat had mijn neef ook, zo erg...

  BeantwoordenVerwijderen