maandag 9 april 2012

Trind Caring Color Nail Lacquers (review)


Na mijn unboxing filmpje van afgelopen week lieten jullie weten erg benieuwd te zijn naar de lakjes van Trind! Ik heb de lakjes geswatcht en nu een tijdje kunnen uitproberen, dus vandaag ga ik jullie de swatches laten zien en ga ik laten weten wat ik van de lakjes vind!

Laat ik eerst even wat over het merk Trind zelf vertellen. Trind was voor mij geen onbekend merk toen ik de lakjes kreeg. Vaak zag ik op Beautyscene leuke collecties en ook swatches van de lakjes. Toen ik een paar dagen later in de DA was (waar ik áltijd heen ga in een tussenuur haha) zag ik opeens een aantal producten van Trind staan! Het is dus gewoon te koop in de drogisterij, wat ik zelf een heel groot pluspunt vind! Op de website van Trind staat meer informatie over de verkooppunten!

Trind is een huid - en nagelverzorgingsmerk wat bekend staat door de verzorgde producten. De producten van Trind zorgen ervoor dat de nagel sterker en mooier wordt, zonder dat de natuurlijke opbouw van de nagel wordt verstoord. Klinkt goed, dus door naar de swatches!Ik heb twee Caring Color lakjes! Nummer 147, een lichtroze, nude-achtige kleur. Heel mooi basic en een kleurtje die perfect bij de pasteltrend van deze zomer past!

Ook heb ik nummer 146, een wat feller roze lakje! Dit lakje past juist weer goed bij de colorblocking trend van deze zomer! Ook zijn ze supermooi samen om te dragen!


Swatches


Nummer 146 heb ik hier op mijn nagels. Het is een prachtig roze kleurtje die ik zeker vaak ga dragen in de zomer! Hij dekt eigenlijk al in één laagje, maar hier heb ik twee laagjes opgedaan.


Nummer 147 zie je hier op mijn nagels. Het lichtroze kleurtje is lekker subtiel en ziet er mooi en verzorgend uit op mijn nagels. Hij dekt in twee laagjes.


Waarschijnlijk was het je vrijwel metéén opgevallen, de doppen! De doppen van deze lakjes zijn behoorlijk lang in tegenstelling tot de meeste doppen van nagellakjes. Ik vind het persoonlijk heel fijn, omdat je als het ware een soort pen vast hebt bij het lakken van je nagels. Het houdt wat steviger vast! Een klein nadeel is wel dat het wat meer ruimte inneemt, maar zelf heb ik daar eigenlijk nauwelijks last van. Er zit 9 ml in elk lakje, wat vrij 'normaal' is vind ik zelf!


De lakjes zijn niet stroperig en lakken erg fijn. De kwastjes van de lakjes zien er 'gewoon' uit. Geen bijzonderheden maar gewoon rechte kwastjes. Ik vind de bredere kwastjes (van bijvoorbeeld Catrice) nét iets prettiger lakken, maar dit lakt in principe ook goed! De lakjes kosten €9,95!

Ik kan jullie de lakjes van Trind zéker aanraden! Kijk even op de site van Trind voor meer informatie over de lakjes en het merk, of breng een bezoekje aan de drogisterijen waar Trind verkocht wordt! (dit kun je ook vinden op de site van Trind!)

Wat vinden jullie van de lakjes van Trind? Hebben jullie al een aantal lakjes in jullie nagellakstash?


20 opmerkingen :

 1. Wauw, wat een mooie kleurtjes! zien er goed uit :)xx'Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb jij mooie nagels zeg! En mooie kleuren lakjes!!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien je nagels er mooi lang uit zeg. Beide leuke kleurtjes, voor in de zomer vooral :)Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heei, goede review!ik had de kleurtjes tuurlijk al gezien, heeel mooi!ik heb weer een blog, jep de 3e... (4e, maar die met sharon is niet serieus..)met deze ga ik wel serieus doen..pinkpolishcrew.blogspot.comhopelijk vindt je um leuk (:xx tot morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne review, mooie lakjes!Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. superleuke blog! ik ga hier zeker op abboneren! xxx www.xxtherese.blogspot.comxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou van Trind! Deze kleurtjes zijn allebei mooi, maar ik vind 147 het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleurtjes! Ik koop zelf eigenlijk altijd catrise en essence, dat is beter voor mijn centjes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooie kleurtjes! Ik heb de nagel verzorgings producten van Trind! :)

  BeantwoordenVerwijderen