dinsdag 3 april 2012

This month in pictures!


Omdat ik de afgelopen maand (Maart) zoveel leuke dingen gedaan heb, genoten van het weer, dingen die ik gedaan en gezien heb, laat ik deze maand in foto's zien! Om overal dan een aparte post over te maken is teveel, dus is dit de perfecte oplossing!

Als je dit elke maand wilt zien (uit de enquete bleek dat jullie persoonlijke artikelen leuk vinden) dan moet je het laten weten want dan ga ik het elke maand gewoon doen!
Zoals ik al vertelde, gingen we met school (beeldend klas) op 20 maart naar het Groninger Museum naar de Alaïa tentoonstelling. Ik dacht dat het van een vrouw was (Alaïa vond ik een vrouwennaam), maar het bleek een man te zijn, haha!
 De jurken waren echt prachtig! Van korte cocktailjurkjes tot lange galajurken! En wat ze ook in het Groninger Museum vertelden, wat me echt verbaasde, was dat ze blijkbaar voor elke tentoonstelling de muren opnieuw verven! Deze paarse muren (bijna elke zaal had andere kleur muren) zijn dus bij de volgende tentoonstelling misschien wel groen!


 Love these things! Deze kroonlichters (van hout) waren echt ENORM! Echt zo gaaf!
 Mijn outfitje van boven haha! Ik had mijn zwarte laarsjes, zwarte broek en top met vogeltjes van H&M aan en mijn rode Pieces sjaal om!
 Mijn nagels met OPI My Adress is Hollywood met daarover Catrice Million Styles Million Dollar Baby. Ohja en het kaartje van het museum (A)
 Dit was echt té raar! Je kon op glas staan (dit was op de 2e verdieping) en dan naar onder kijken; WATER! Het Groninger Museum in in het water gebouwd, en we liepen dus ook steeds 'in het water'. Hier stond je er boven, het was echt eng gewoon!
 Even in de me-ga spiegel mijn outfit:)

 Op 20 maart bestond mijn blog ook 1 jaar, hoeraa!(L)
 Afgelopen zaterdag kocht ik op de rommelmarkt een aantal superleuke dingetjes! Deze 'vintage' camera kostte me 2 euro, mét flits, mét tasje. Er moet wel een rolletje in, dus ik heb geen idee of hij het doet (dat ga ik nog onderzoeken; jullie horen het nog;))
 Ook kocht ik deze 'vintage' tas. Dit is dus waar onze aktetassen van nu op geïnspireerd zijn! Ik zag hem en heb hem meteen gekocht voor 50 cent, OMG hoe goedkoop! Love it! Ik kocht ook een soort blikken trommeltje met rozen. Ik vind dit echt zó leuk staan op mijn bureau. Hij was geloof ik 25 cent..
 Drukte van school...

OMG VOGUE NEDERLAND! Ik heb hem metéén gekocht toen ik hem in de Bruna zag liggen. Love it! Hij is zo mooi! Als je hem nog niet hebt, koop hem:)
 Mijn nagellak 'stash' ziet er niet meer uit. Téveel in een té kleine mand. Hier moet echt verandering in gaan komen. Tips om mijn nagellakjes op te bergen zijn zeeeeer welkom!
 Bloggen, huiswerk maken en papillotten uit m'n haar doen, en dat allemaal tegelijk :)
Mijn haar after de papilotten. Love it! Jammer genoeg zakte het snel uit doordat ik te weinig haarmousse had gebruikt. Maar het blijft leuk!


Maart is weer voorbij, en het was een heeeerlijke maand! En wat een lekker weer was het! Ik heb echt genoten! Hopelijk jullie ook! Hoe was jullie maand? 
Liefs

19 opmerkingen :

 1. Leuk om te zien! Die tas voor maar 50 cent? wow! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post ! Ik wil ook altijd nog een keer naar het Groninger Museum, ziet er wel tof uit zeg :)xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe foto's! Die tas is echt geweldig, en zo goedkoop! :O

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super foto's! Ik vind dit soort posts erg leuk, dus zeker vaker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw, die tas, voor maar 50 cent! echt super, ik ga misschien op koninginnedag wel eens snuffelen naar dit soort dingetjes haha. en je haar zit prachtig op de laatste foto! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankje! Fijn dat je het leuk vindt! Ik ga het elke maand doen dan denk ik~! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's allemaal zeg. OMG en die tas voor 50 cent? en die camera voor twee euro?! JALOERS! Super leuk allemaal.Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke dingetjes allemaal ! en di jurken zijn werkelijk PRACHTIG! loves, saar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's!De tas vind ik erg leuk en zeker voor maar €0,50 :Dxoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Pappilotten!! Wat leuk, die heb ik al zeker een jaar niet meer gebruikt! Ik ga ze morgen meteen indoen haha.Leuk artikel!xxx Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke post! Ik volg je nu via gfc en bloglovin, het zou leuk zijn als je me terug zou willen volgen! Liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leukleukleuk! Ik zou ook wel naar die tentoonstelling willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een superleuke foto's! Mijn zusje is 12 ;).

  BeantwoordenVerwijderen