zondag 8 april 2012

Fijne Paasdagen!


Ik was eerlijk gezegd net zo blij dat ik de slechte sinterklaas - en kersttijd had doorstaan, komt pasen er alweer aan. Mijn goede voornemens van minder snoepen, meer groente/fruit eten, meer water drinken etc. zijn er allemaal een beetje bij in geschoten, maar nu het Pasen is zien die chocolade eitjes er alleen nog maar verleidelijker uit. Slecht voor mij!

Ik heb niet echt een informatief artikel vandaag want een paas-nailart is een beetje laat, maar ik wil jullie gewoon heel standaard FIJNE PAASDAGEN wensen! 


Ik weet niet of jullie altijd veel doen met pasen, maar bij ons is het niet echt heel spectaculair ofzo. We gaan altijd naar de kerk en verder eigenlijk niets. Mijn moeder heeft vandaag allemaal lekkere dingen gemaakt zoals saucijzenbroodjes, gehaktballetjes, cake, tulband en er zijn natuurlijk veeeel paaseitjes. 
Op tweede paasdag is er een soort wedstrijd hier, de 'klap tot klaploop' wat een hardloopwedstrijd is van de ene 'klap' tot de andere 'klap', wat best populair is hier. Daar gaan we kijken en verder gewoon gezellig met mijn oma paaseitjes eten en zoeken. 

Dit is trouwens hoe ik mijn nagels een paar dagen geleden heb gelakt. Met mini paashaasjes erop! Ik zag het bij Misslipgloss en heb een poging gedaan om het na te maken.. Zoals je ziet is de bruine al een beetje gechipt, maar ik laat het er nog even op met Pasen nu!

Ik hoop dat jullie fijne paasdagen hebben met familie en/of vrienden!

Liefs, Marleen!

11 opmerkingen :