dinsdag 31 januari 2012

Wishlist 2012 (Absolute Favorites)

Wishlists, lijstjes die lijsten worden en lijsten die schriftjes worden. Zo zit het bij mij. Ik schreef vroeger wel eens op een papier wat ik graag wilde, soms in Word op de computer.. Tegenwoordig heb ik een echt 'wishlistboekje' waarin ik per merk opschrijf wat ik nog graag wil hebben.

Toch zijn er uitschieters, dingen die ik echt écht heel graag wil hebben! Het liefst zo snel mogelijk, of in ieder geval dit jaar 2012! Ik heb ze in een collage hieronder gezet, en ik ga ze even bij langs!- The Beautyblender; Als je hem nog niet kende, dan ken je hem nu! Het eivormige sponsje om je foundation mee aan te brengen. Het gaat snel, makkelijk en het ziet er super mooi uit. I want it!
- Miss Dior Cherie; Al sinds ik van parfum houdt, en dat is lang (A), wil ik dit geurtje zo graag! Het is een heerlijk parfum, maar wel ontzettend duur (duh, het is Dior;p) dus ik wil er dit jaar echt voor gaan sparen/werken!
- NYX Jumbo Pencils; Ik zie ze steeds weer voorbij komen op blogs, sites e.d. en hoor er goede dingen over. Ze lijken mij superfijn, aangezien ik geen eyeliner/gelliner fan ben, en ik van oogpotloden houdt!
Het is ook superhandig dat je ze in heel veel verschillende kleuren hebt!
- Urban Decay Naked Palette; Okee, het is een rib uit je lijf, want volgens mij is dit palette wel 50 euro, maar het is prachtig! En de kleuren zijn voor mij gemaakt! Ik hoop zo dat ik hem ooit in mijn stash mag bewonderen!
- Zoeva Bamboo Brush Set; Ik zag hem o.a. bij Beautygloss, xxxcharr, Byaranka, en het is echt precies wat ik zoek in een kwastenset. Niet te veel, niet te weinig kwasten, van alles wat, en het belangrijkste; niet te duur! (22 euro)
- Mac Prep&Prime Pressed Powder; Ik wilde hem de vorige keer kopen, maar toen was hij helaas uitverkocht (wat blijkbaar vaak zo is; een geliefd product dus!) maar ik móét en zal hem krijgen! ;d
- Hemnes beautykast; Ik zag hem op zooooveel blogs, en hij is prachtig! Helaas is hij nu niet meer bij de Ikea te koop (geloofik) en willen mijn ouders hem niet financiëren. Hopelijk krijg ik hem ooit!
- Mac Tinted Lipconditioners; Ik heb een zwak voor lipbalsems! Of het nou Labello, Vaseline of iets anders is, ik vind ze zo fijn! Die van Mac hebben een subtiel kleurtje, glans, verzorging, én ruiken heerlijk! Perfect voor mij dus!

Dit was mijn wishlist! Wat staat er op jullie wishlist op dit moment, en heb jij één van deze producten? Wat vind je ervan? Let me know!

8 opmerkingen :