dinsdag 24 januari 2012

Review - Mac Minerelize Blush in Dainty

Vandaag ga ik mijn favoriete blush tot nu toe reviewen! Ik ben een groot fan van blush, dus moest ik natuurlijk ook een blush hebben van Mac, mijn favoriete high end merk! Deze blush heb ik in Utrecht gekocht, toen we met school daar waren. Nog even snel naar de Douglas, en bijna te laat weer bij de groep, maar ik had mijn blush;) en daar ging het voor mij toch echt allemaal om!
Kijk mee naar mijn review!


De blush is een Mineralize Blush, hij is dus ronder van de bovenkant, en er zit een prachtige shimmer in. Hij heeft ook een soort patroontje, dus wat meerdere kleurtjes door elkaar, prachtig!

Een groot nadeel aan Mac Minerelize Blush is de prijs, zoals velen van jullie vast weten. Voor een Minerelize Blush van Mac moet je tegenwoordig €22,50 betalen, wat ik zelf ook enorm veel geld vind. Ik ben er zelf zo blij mee (ik gebruik hem het liefst elke dag) dat ik het ervoor over heb. En je doet er natuurlijk ook lang mee.


Zoals je kunt zien is de blush prachtig! Ook de verpakking vind ik zelf een groot pluspunt. Strak en zwart, zoals altijd bij Mac. Het oogt professioneel en mooi. Een mooie verpakking hecht voor mij extra waarde aan een product. Bij jullie?

Zo ziet hij eruit op je huid. Lovely toch? Ik ben er echt superblij mee! Ik draag hem het liefst zo vaak mogelijk, maar ik heb mezelf een beetje gedwongen om ook andere blushes te gebruiken ;) Ik wil liever niet dat hij zo snel opgaat!

De kleur is peachy met roze. Ook zit er prachtige shimmer in, die je gelukkig niet al te veel op je huid ziet als je hem op hebt. Als er één glitterbom op je huid zit vind ik het toch net iets minder, haha.

Mac Minerelize Blush Dainty -  22,50

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie ook al een Mac product (blush) hebben gekocht inmiddels! Ik hoorde van veel meiden dat ze het wel van plan waren om iets van Mac te kopen, maar of dat is geluk? Laat het weten!!

Liefs, Marleen

16 opmerkingen :

 1. Wat een mooie shimmer heeft deze blush. Echt een plaatje.Liefs,xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een prachtige kleur! De prijs is zeker een enorm nadeel, ik ga binnenkort 4 dagen naar Berlijn, dus wie weet ga ik ook wel shoppen bij de MAC :)Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit, mooie shimmer zit erin ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn swapping artikel staat al online xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een prachtige kleur! Miss moet ik ook eens iets van Mac aanschaffen, alles is altijd zo mooi!www.fashiable.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ohhh naar deze blush ben ik al zo ontzettend lang op zoek! ik kan m alleen nooit vinden omdat ik tussen de gewone blushes zit te zoeken, maar nu weet ik dus dat ik bij de mineralize blushes moet kijken, haha!liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig heb je hem nu gevonden!Ik vind hem prachtig, zeker een aanrader!x

  BeantwoordenVerwijderen