maandag 23 januari 2012

NOTD Perfect Combination!


Mijn nieuwste perfecte combinatie heb ik ontdekt! Bijna altijd heb ik mijn nagels anders, maar nu gaat daar zeker verandering in komen! Ik heb mijn signature look qua nagels echt ontdekt! Met twee lakjes en een basecoat heb ik mijn meest perfecte combinatie gemaakt;)Eerst twee laagjes van een nude lakje. Ik heb de Paint Pot van Ciaté gebruik in 'My fair lady'. Een supermooi nude lakje uit London. (hij zat bij de Engelse Marie-Claire)
Toen ik dit lakje bij het tijdschrift kreeg vond ik hem echt heel mooi, maar het merk kwam me niet bepaald bekend voor. Nu, ongeveer een half jaar later, is het merk Ciaté toch echt wel een bekend nagellakmerk. Misslipgloss (Cynthia) is er ook heel erg fan van, ze verkoopt ze in haar shop!

Maargoed, ik dwaal weer af.. My fair lady als basislakje, en daarna kwam de Special Effect Topper van Essence. Dé vervanger voor OPI Rainbow Connection. Dit lakje van Essence heeft iets minder glitters dan die van OPI, maar voor 2,79 komt hij redelijk goed in de buurt vind ik!


Wat vinden jullie van mijn 'Perfecte Combinatie'?
Ik ben er helemaal weg van!:)
En hebben jullie ook een Signature Look als het om nagels gaat? Dit is in ieder geval voorlopig die van mij!

Liefs
(ik ben trouwens bezig met het veranderen van mijn blog; layout, naam etc. Het kan dus zijn dat het er nogal vaag uit ziet! Voor suggesties ; namen, layouts, sites e.d. laat maar weten! ik ben heel erg benieuwd!!)

17 opmerkingen :

 1. Ziet er leuk uit! Ik heb mijn nagels eigenlijk altijd anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi gedaan, en dat flesje <3 haha!Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind ik ook, vooral dat kleurtje! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah mooi! Die nude kleur is ook erg mooi! Zelf ben ik niet zo weg van glittertoppers, want die krijg je er bijna niet af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klopt! Het is lastig om het eraf te halen, maar met een wattenschijfje doordringt met nagellakremover en dat met aluminiumfolie er 5 minuutjes omheen laten zitten wel! Dan is het er zo af!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is heel mooi, supergave signature ;)Loves,Rowanwww.redreidinghood.comps: Join my GIVEAWAY for a chance to win TWO tickets for the 'Miss Taylor' event, part of the AIFW downtown program!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, het is zeker een perfecte combinatie. Heel erg mooi. De verpakking van het lakje uit London ziet er echt super sweet uit. Mooie kleur ook.Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aahw, die verpakking met dat strikje... mijn hartje smelt. (:liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Ik ga ook maar die special effect topper kopen! X

  BeantwoordenVerwijderen