donderdag 17 november 2011

Dr. Van Der Hoog vernieuwde collectie!

Misschien hebben jullie het al gezien, want de hele vernieuwde collectie van Dr. Van Der Hoog ligt nu in de winkels! De oude verpakkingen zijn ingeruild voor nieuwe, frisse verpakkingen. Ook zijn de producten iets veranderd en uitgebreid.

Vandaag kocht ik een nieuw masker van Dr. Vd Hoog om uit te proberen. Ik ben zelf heel erg fan van de kant en klare maskers, en daarom leek het me leuk om een nieuwe uit te proberen.
Ik heb het Refreshing Raspberry masker gekocht, wat reinigd en hersteld.
De nieuwe verpakkingen vind ik echt supermooi! Ze knallen er meteen uit! Wat me ook opvalt is de grootte. Ik heb er even een ander masker naast gehouden, en de nieuwe maskers zijn een heel stuk groter. De inhoud is wel hetzelfde gebleven, maar de verpakkingen zijn iets groter, wat ook wel weer wat luxe uitstraalt.
Een heerlijk masker! Ik vind wel, dat dit masker erg lijkt op het vorige Frambozen masker. Hij ruikt nog bijna hetzelfde. Ik heb van de 'oude' lijn vaak het frambozen masker gehad, omdat ik die zo lekker vond, en deze is ook echt heerlijk! Nadat ik het masker eraf had gehaald had ik een hele zachte huid, en voelde het fris en glad aan. Echt een aanrader dus!


Hierboven zie je de hele nieuwe collectie met maskers. Zoals je ziet heb ik precies de middelste gereviewd! Ik ga zeker nog meer uitproberen!

Hebben jullie al producten gebruikt van de nieuwe lijn van Dr. Van Der Hoog? En wat vinden jullie van het merk/de producten? Ik ben iig enthousiast!

10 opmerkingen :

 1. Dat lijkt me een fijn masker! Zelf ben ik niet zo van de maskertjes, heb eigenlijk nooit zin om er de tijd voor te nemen.. behalve met vriendinnen dan! Ik denk dus niet dat ik iets van de nieuwe lijn ga kopen haha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Ik heb ze ook al gezien in de winkel, het ziet er veel professioneler uit zo, vind ik.Leuke blog heb je! Zullen we elkaar volgen? x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dankje! loveu (L)oeh ik wist het ook nog niet, ik hou echt van dr. van der hoog!ik had die nachtcreme toen samen met jou gekocht weet je nog, en ik heb nu ook de dagcreme, moet je ook proberen, vooral die dag!ik vind het nieuwe uiterlijk wel heel mooi, inderdaad wat meer opvallend! hoewel ik de oude ook wel mooi vond, ik ben ook wel blij dat het masker zelf hetzelfde is, want die was al goed!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed! Antwoord op je vraag op mijn blog: mijn 88 warm palette heb ik gekocht op prettypalettes. X

  BeantwoordenVerwijderen