donderdag 13 oktober 2011

Münster and stuff!

heeei!
Morgen, en dat is al ongeveer over een uur, aangezien het nu
al elf uur 's avonds is, ga ik naar Münster in Duitsland met school!
We hebben al heel lang geleden groepen gemaakt, en we gaan daar naar een museum, we moeten een soort puzzeltocht doen, en het leukste (not!) we moeten met z'n vieren in totaal 20 Duitsers interviewen! En dat binnen een uur, dat interviewen! Niet echt wat voor mij, maarja, het zal wel weer veel hilarische momenten opleveren.

Eerlijk gezegd heb ik niet echt veel met Duitsland, geen idee waarom niet, maar het is nou eenmaal zo.. Toch morgen maar gewoon gezellig mee en genieten. Hopelijk is het redelijk weer !
Verder wil ik nog wat aan jullie vragen, ik ga namelijk volgende week vrijdag in (voor mij) de herfstvakantie, naar Amsterdam samen met een vriendin. We gaan puur en alleen maar om te shoppen, heerlijk! Dus ik wou vragen of jullie misschien nog leuke winkels en/of winkelstraaten of straatjes weten in de buurt van de Kalverstraat.
Ik hoor het graag! (&still join my give away!)

x love, Marleen

4 opmerkingen :

  1. Heel veel plezier volgende week. Ik ga dinsdag een dag shoppen. Het word of Utrecht of AmsterdamLiefs, xxwww.beautyforgirls.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier in duitsland! Haha. Wij moesten dat ook een keerdoen, duitsers interviewen, alleen dan maar 5 ofzo, en aangezien wij geen duits kregen op schoool (ja 3 noodlessen) lieten wij het blad met vragen gewoon zien en antwoorde ze daar op in het engels :P xDx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hopelijk was je Duitse tripje leuk, haha.

    BeantwoordenVerwijderen