vrijdag 3 juni 2011

Happy saterday tomorrow!

heeii allemaal!

dankjullie wel voor de leuke reacties op mn nieuwe layout! ik ben er superblij mee, en het is fijnd dat jullie hem ook mooi vinden!
even mijn weekend planning voor dit weekend;
vandaag, na een lange saaie schooldag (waarbij niemand zin had en het leek alsof wij de enige school in heel nederland waren die naar school moesten) ben ik thuis. Op school zeiden ze (bleek later een grap natuurlijk;p) dat het jeugdjournaal zou komen omdat wij als enige school naar school moesten vandaag, iedereen was helemaal weer blij en vrolijk, maarja, vals alarm hé;pmaargoed, mijn planning; mijn vriendin elisa *(van www.naaiatelierlissis.blogspot.com) is bij me, morgen gaan we samen met mn moeder naar Assen om op de cultuurlijkmarkt heliumballonnen te maken en uit te delen aan kinderen! ik heb er superveel zin in! en natuurlijk nog even het centrum in, dus waarschijnlijk zondag een shoplog/outfitpost!;p

Om ongeveer 5/6 uur zijn we denk ik klaar daar, en dan gaan we nog ergens wat eten, en dan weer naar huis. 's Avonds moeten we oppassen bij m'n oppasjongetje, en daar blijven we dan ook slapen.
En zondag, ja dan maar huiswerk;p dat zou wel moeten! Maandag Duits en Wiskunde, en daar moet ik even mn best voor doen ..

en jullie weekend? extra lang natuurlijk;p maar wat gaan jullie doen?
xxliefss

3 opmerkingen :

  1. Heey marleen !bedankt voor je reactie & het volgen.Ik ben dat meisje niet op de foto, hihi dat is monique (van dreamslovechanel.blogspot.com) Ik ga je volgen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had woensdag al vrij, dus donderdag was een chill-dagje en vrijdag een shop-dagje en zaterdag een sport-dagje, hihi. Volg je mij ook? :Dx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat raar dat je naar school moest! Ik had vanaf donderdag vrij:)

    BeantwoordenVerwijderen