zondag 29 mei 2011

Change

hello sunshines(L)
ik vind het superleuk dat jullie mn camera leuk vinden, ik plaats vanaf volgende week foto's, want ik ben nu nog een beetje aan het oefenen;p
vandaag had ik een communiefeest van mn nichtje, het was echt heel leuk, we gingen nog bbq-en en daar heb ik ook nog wat geoefend met fotograferen!
het is een superleuke camera maar het is inderdaad best lastig met die vele functies, dus dat ben ik nog een beetje aan het oefenen!

ik ben ook van plan om mn layout van mn blog te veranderen, dus hier een oproep aan jullie:
wie kan een mooie header voor me maken? ik wil de layout gewoon wat vrolijker en wat anders, en ik ben ook van plan om wat meer foto's en dingen over mezelf te posten:) Ik ga waarschijnlijk mn blognaam ook veranderen, het is namelijk te veel fashion, terwijl het daar niet allemaal over gaat, en ik wat minder algemene dingetjes wil posten.
dus als je een header voor mij kan/wil maken, of als je suggesties voor een andere blognaam hebt, dan moet je dat even posten of een mailtje sturen(studiomarleen@hotmail.nl)

love and kisses marleen

8 opmerkingen :

 1. you have really nice blog :)and you can also visit or follow my blog! www.amusee.blogspot.comkisses

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel zeg :). Ben benieuwd naar foto's met je nieuwe camera ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel !Ingewikkeld he, een camera x) ?Ik heb 2 maanden geleden een sony alpha gekocht, en ontdek nu nog steeds allemaal nieuwe functies en features x)x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi ingewikkeld is dat he? Ik heb zelf ook een spiegel-reflex, heb hem nu een half jaar, maar soms denk ik nog: huh?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ben erg benieuwd naar je foto's ! ;]♥ Me

  BeantwoordenVerwijderen