zaterdag 23 april 2011

Sewingnews

hello everyone!

sewingnews today!
ik wil misschien een webshop beginnen.. ik twijfel nog wel, omdat het best veel werk is, en ik niet weet of het wel gaat lopen en het nogal gedoe is om het op te zetten..
toch kan je, als je mijn foto's gezien hebt, en je het allemaal heel leuk vindt, wel dingen bestellen:)
via mijn mailadres van studio marleen; studiomarleen@hotmail.nl kun je een mailtje sturen om iets te bestellen, en omdat ik heel veel verschillende maak, kan je zelf bepalen hoe het eruit ziet.., hoe groot, welke kleuren en wat voor lint etc.
duss, als je nog een cadeautje nodig hebt of gewoon zelf iets leuks wilt hebben, dan kan dat dus wel!

ook ben ik van plan om een nieuwsbrief te maken, en aangezien er via mijn website nog niet veel mensen zijn die zich hebben aangemeld omdat ik nog niet veel pageviews heb op die site (http://www.studiomarleen.webklik.nl/) vraag ik het aan iedereen hier.
Als je het leuk lijkt, en je elke maand op de hoogte wilt blijven van alle updates, nieuwtjes, foto's, kortingscodes en tips van alle handmade sewing stuff van studio marleen, kun je een mailtje sturen waarin je zegt dat je je aanmeld voor de nieuwsbrief van studio marleen.

mail dus naar studiomarleen@hotmail.nl voor je aanmelding en kijk op http://www.studiomarleen.webklik.nl/ voor details en alle foto's.

lovee, studio marleen by marleen
:)

en extra vraagje; wat vinden jullie van mijn posts van mijn handmade sewing stuff? leuk/niet leuk, en vind je het leuk dat ik soms foto's post, of wil je het anders zien?

7 opmerkingen :

 1. wat leuk dat je een eigen webshop gaat beginnen. Ik ben wel benieuwd. En je moet zelf weten waar je over blogt. Het is natuurlijk wel jou blog.en over je vraagje; ik weet niet wat voor computer/laptop jij hebt. Maar ik heb zelf een acer. En als je dat ook hebt dat staat er bij je menu; Acer Crystal Eye Webcam. Als je dit niet hebt dat denk ik dat je vast wel een ander programma erop hebt staan. Moet je anders maar even zoeken of op internet zoeken.veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk idee, leuke producten! ik zeg; doen!xxvergeet niet mee te doen met de winactie van mn vriendin;www.justsome-things.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. graaggedaan! En awh wat balen van je stem. Als je een filmpje hebt gemaakt en online staat, zou je het dan willen zeggen? Ik ben namelijk erg benieuwd. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat leeuk dat hij het doet! Je moet eerst een youtube account maken, en dan kan je een filmpje uploaden. Je kan ook het filmpje op verborgen zetten of openbaar. maar je moet het filmpje niet op: privé ofzoiets zetten. Want dan kunnen we hem niet zien. Als je dat gedaan hebt en het filmpje op youtube staat. Klik je op: 'delen' en dan 'meer' en dan staat er ook blogger. :)succes ermee! En ik ben erg benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je zo'n kans krijgt om geld te verdienen, met wat je graag doet, dan moet je dat gewoon doen! Niet bij nadenken, gewoon doen. Enja, het zal met tijden wel lastig zijn, maar hey, niemand die zei dat het leven makkelijk ging zijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou het doen, het lijkt me erg leuk, en ik zal zeker een kijkje nemen!xoxohttp://passionforfashionxamb.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen