woensdag 20 april 2011

Sewing- etui/make-uptasje

hoihoi allemaal!
ondanks het superlekkere weer ben ik toch niet alleen buiten geweest;p ik wordt meestal knettergek van al die vliegjes en beestjes dus ook vandaag.. ik ben maar achter mn naaimachine gekropen, en toen, 1,5 uur later had ik weer twee dingetjes gemaakt!

een etui , middelformaat. hij is 20 cm lang en 11,5 cm hoog
Links is de voorkant en rechts de achterkant, maar je kunt het ook andersom gebruiken. Ik heb het dus met een lichtblauw achtig gebloemd stofje aan de buitenkant gemaakt, en binnenin zit roze/wit geblokt stof.

En ik heb ook nog een make-uptasje of lang pennenetui gemaakt. Je kan hem op verschillende manieren gebruiken..
Hij ziet er een beetje scheef uit, en misschien de andere ook wel die ik heb gepost, maar dat komt vooral door het maken van de foto, ;p hope you will understand.
Deze is 21,5 cm lang en 10 cm hoog.
Zoals je ziet zit er dus blauw/wit geblokt stof aan de buitenkant, en het kleine rood/wit geblokte stukje met gele bloemetjes is de binnenkant, daarom vond ik het wel leuk om een stukje om te slaan naar buiten toe.
Zoals je bij beide foto's ziet heb ik op het etui en op het make-uptasje een soort label genaaid. Ik heb ze via internet besteld, en ik ga denk ik ook nog stickers maken omdat ik ook best veel dingen verkoop aan familie, vrienden, kennissen en ook aan onbekenden en ik dat wel een leuk ideetje vond.

Morgen ga ik met een vriendin naar de stoffenwinkel in het dorp waar mijn school staat, ik hoop dat ze nog wat leuke stofjes hebben! En ze gaat me ook leren hoe je een zakje kan maken voor bijv. je zonnebril zodat je bovenaan twee koortjes kunt aantrekken zodat het stof naar binnengaat.

Morgen ben ik vroeg vrij, en vrijdag helemaal vrij, en voor de rest dus paasweekend, dus misschien dat ik nog wel meer dingen maak,, ik zal jullie foto's laten zien als het af is,!
Ik moet nog heel wat maken, omdat ik in de zomervakantie twee keer met een vriendin (die ook naait) op de markt in schalkwijk (in de buurt van haarlem) ga staan!

Liefss, marleen


7 opmerkingen :

 1. dankjewel voor je sweet comment! I like your Do it Yourself posts, heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauuw ik vind dit echt zo knap! Ja ik vroeg me net af waar je dit dan laat, omdat je er zo veel hebt. Maar je verkoopt ze dus aan famillie, vrienden, kennisen en onbekenden ;p. wat leeuk! echt super gemaakt. Ik hoop voor je dat je nog leuke stofjes kan vinden! ^^Oja; zou je morgen even op mijn blog willen kijken? ik wil daar even iets belangrijks melden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat super orgineel! (schrijf ik vast weer fout haha)& bedankt voor je reactie!liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankje! ja filmjes doen het altijd goed! Ben beniewd, ik volg je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vanaf nu heet mijn blog; ikhouvanjeschatje.blogspot.com/ xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat SCHATTIG! :) Leuke blog! Ik volg je, volg je terug, en doe je mee aan mijn give-away? Liefs Jentehttp://jentelammerts.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WAUW. ik vind die etui zoo vet! Verkoop je zulke dingen ook? Laat maar een comment achter op mn site.http://passionforfashionxamb.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen